Gaaf, de weggever zit in je inbox!

Wat leuk dat je de weggever hebt gedownload, zit die niet in je inbox? Check vooral ook even je spam! Ene, ik ben mega nieuwsgierig, wat je ervan vindt! Stuur mij gerust een berichtje via social media!

Wiehoe, dit mag gevierd worden!

Jij hebt de eerste stappen gezet, dat mag gevierd worden! Huh, waar ik het over heb? Dat ga ik je vertellen ;). Door het downloaden van deze, weggever neem jij jezelf, je verlangens en voornemens serieus! Je gunt het jezelf het langer vol te houden, niet alleen een week maar veel langer! 

Kim,, 4 maanden online buddy traject
Klaar met hoe het nu gaat? En klaar voor een nieuwe stap?

Niet over 5 of 10 jaar, maar nu? Dan heb ik iets voor je!

#1 Online inspiratie boost call! 

90 minuten gaan wij in jouw situatie duiken en krijg jij een inspiratie boost! Samen gaan we kijken naar de kansen en mogelijkheden. Na een boost, voel jij het om over te gaan tot actie. 

#2 Online buddy traject 

Tijdens het online buddy traject gaan wij vier maanden lang samen aan de slag! Ben ik jou buddy, gaan nog verder de diepte in, gaan we onderzoeken wat wil jij echt, gaan we kijken naar mogelijkheden en kansen! Werken we aan een sterkere mindset en gaan we over tot actie! En dat is niet alles, ik zit vier maanden in jou broekzak met support!