Ik was klaar met het voldoen aan alle meningen, verwachtingen en het 'standaard' plaatje!

Sinds ik dit achter mij heb gelaten, kan ik voluit zeggen ik leef mijn mooiste leven!

Vanuit huis kreeg ik mee dat het leven ons geen enkele garanties geeft, ook niet voor onze gezondheid. Ondanks dat raakte ik toch flink verdwaald door de prestatiemaatschappij, ik werd opgeslokt. Waardoor ik niet alleen verwijderd raakte van meest de meest pure versie van mijzelf, maar ik ook van vakantie naar vakantie ben gaan leven. Luister #1 van de podcast voor meer hierover!

Na mijn afstuderen in ’19 besloot ik op wereldreis te gaan! (#3 hierbij vertoonde ik maximaal vluchtgedrag). Dit heeft voor mij de eerste stappen naar het leven van mijn eigen plan aangewakkerd, maar ondanks dat leefde ik het nog niet voluit. Tijdens corona verhuisde ik begin ’21 als expat naar Singapore, waarbij ik flinke stappen heb kunnen zetten naar het leven van mijn eigen plan, waardoor ik ’22 besloot mijn wereldreis te hervatten en uiteindelijk ook mijn kennis te vergroten op het gebied van mental & life design coaching. 

life design, mental coach, online coaching, levensgenieter, voluit leven, geluk, geleefd worden, patronen doorbreken, onrust, prestatiemaatschappij

Als een echte levensgenieter reis ik als digital nomad over de wereld heen!

Jij mag zelf bepalen, hoe jij jouw leven inricht en leeft!

Jaren was ik als coach actief binnen de sport en gezondheidswereld, maar merkte ook dat mijn passie veel meer ligt op het coachen van het totaal pakket, oftewel; hart (leven volgens je eigen voorwaarden en voluit durven leven), body (jouw lichaam als de energiemotor in te zetten) en mind (baas worden over je eigen gedachten). Daarom besloot ik mij na mijn studietijd door te leren tot mental & life design coach.