In een vogelvlucht je volgende stap helder!

een succesvol leven, leven gaat verder dan zakelijk succes.

Merk je dat je niet meer volledig je eigen plan aan het leven bent? Word je geleefd door jouw klanten en werk? Ben je zoekende in het vinden van een goede balans tussen werk en privé? 

Als Sportkundige, mental & life design coach kijk ik 30 minuten met jouw mee, welke stappen jij mag gaan zetten. 

Het online kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 30 minuten. 

Vanaf een afstandje met een frisse blik naar jouw situatie kijken!

Wie zijn plan leef jij op dit moment? En hoe fijn zou het zijn als jij jouw eigen plan kan gaan leven nu en in de toekomst? Het zet je aan het denken. 

Wat vertel jij jezelf en wat zie jij als grootste uitdaging wat jou op dit moment tegenhoudt? Ik help jou bij het inzichtelijk krijgen van je eigen gedachten en een overzicht te creëren van de uitdagingen.

Samen gaan we inzichtelijk maken welke stappen jij kan zetten om daadwerkelijk over te gaan tot actie.

Voor wie is dit gesprek?

Joehoe Kim hier! De online coach die jou helpt!

Jaren zag ik het om mij heen gebeuren, sommigen jonger dan anderen, ze overleden stuk voor stuk te jong. Maar een ding wist ik heel zeker, ik ga niet wachten tot ik met pensioen ga, ik leef nu. 

Na jaren leven van andermans leven. Het optillen en verplaatsen van mijn leven na het buitenland. Besloot ik het anders te doen. Ik nam de volledige verantwoordelijkheid over mijn geluk en leven. En besloot alleen nog maar als levensgenieter en avonturier door het leven te gaan. Ik trok mijn eigen plan en kan niet anders zeggen dan dat, dat de beste keuze is geweest. Echt waar!

Mijn passie voor coachen & begeleiden is groot, alleen nu volledig online, zodat ik ook jou kan helpen! Daarnaast zit mijn backpack vol met waardevolle levenservaringen. Die ik jaar in en uit heb mogen ontvangen tijdens mijn reizen. En dit alles doe ik op dit moment vanuit Azië, hoe gaaf!

life design, mental coach, online coaching, levensgenieter, voluit leven, geluk, geleefd worden, patronen doorbreken, onrust, prestatiemaatschappij

Of schrijf je in voor de inspiratie nieuwsbrief!