Wat als jij de touwtjes zelf in handen hebt?

Krijg grip op alles waar jij wel invloed op hebt!

Plof je naar een drukke werkdag futloos op de bank? Baal je van het feit dat je weer zo’n overvolle agenda hebt? Heb jij het idee dat je meer aan het overleven bent, dan echt leeft? En weet jij diep van binnen allang dat het anders kan en voor al moet? Ik snap je! De huidige situatie kan als gevangen voelen, je wilt heel graag anders, maar je wordt zo geleefd dat je het niet lukt dit te doorbreken. 

 

Regelmatig droom je weg van een andere situatie, waarin jij: meer vrijheid, energie, plezier en geluk ervaart. Alleen actie blijft uit. Laat mij jou helpen, ook jij bent een stap verwijderd van je ideale droomleven! 

Geen zorgen, ik heb iets voor jou! In 2 maanden begeleid ik jou naar eigenaarschap pakken in jouw leven!

"Met behulp van het traject heb ik 100 uur extra per maand gekregen! Door met hulp en support van Kim heb ik mijn loondienst baan opgezegd!"
Deelnemer L

Klaar met

Alles en iedereen voorrang geven, terwijl het ten koste gaat van jezelf?

Uitstellen van je dromen en gave plannen, terwijl je ongelukkig bent met je huidige situatie?

Gehaast en onrustig door het leven gaan waardoor alles niet lekker loopt? 

Geluk buiten jezelf te zoeken?

Dan is het twee maanden traject echt iets voor jou. Samen duiken we de diepte in, help en begeleid ik jou naar het ondernemen van actie. Zodat jij stap voor stap weer de volledige ‘eigenaarschap op het leven gaat pakken’!

"Dankjewel voor de waardevolle sessie en tips. De vruchten werpen zich al af!"
Deelnemer - D

Waarom jij gebruik wilt maken van de wekelijkse check-in!

Met behulp van de wekelijkse check-in durfde ik de stap buiten mijn comfortzone te zetten!

Meer aandacht geven aan jezelf, jouw gezondheid en het leven!

Een goede voorbereiding is het halve werk! Je start de week relaxter op.

Focus en reminders om je aan je plan te houden.

Je gaat niet alleen de juiste prioriteit te stellen, maar dit ook uitvoeren.

Een stok achter de deur, voor actie!

Geen excuses of goed praten meer, je ervaart support.

Hoe ziet het traject eruit?

In 8 weken ga jij naar jouw ideale werkweek met behulp van:

Wekelijks een call van 60 minuten 

Acht weken offline support via groepschat voor vragen en support. 

 

"Fijne stok achter de deur om daadwerkelijk mijn werkweek volgens mijn eigen voorwaarden in te delen!"
Deelnemer - weekstart

Kim hier, het gezicht achter leefjeeigenplan.nl

Jaren zag ik het om mij heen gebeuren, sommigen jonger dan anderen, ze overleden te jong. Het leerde mij op jonge leeftijd een belangrijke les namelijk; LEEF NU, het leven geeft geen garanties.

Na mijn studietijd en jaren andermans leven geleefd te hebben, besloot ik het roer om te gooien. Ik pakte mijn backpack in 2019 in voor een wereldreis, ik wilde namelijk de verantwoordelijkheid van mijn geluk in eigen handen nemen.

Nu in 2024 kan ik zeggen, dat ik als een echte levensgenieter door het leven ga, ik woon al drie jaar in Azië en heb in 2022 mijn Engelse vriend leren kennen. Wel gaan wij in 2024 terug richting Europa voor een nieuw hoofdstuk, met eindbestemming onbekend. 

Mijn passie voor coachen en volluit leven is groot, alleen nu volledig online! Niet alleen zit mijn backpack gevuld met reiservaringen, maar ook met 8 jaar sportstudies, al mijn coach ervaring in de sportwereld en mijn diploma mental coach & life design.

“Leef, want als het leven geen enkele garanties geeft, kan je niet langer een afwachtende houding aannemen!”

Eigenaar leefjeeigenplan.nl