White Grey Simple Minimalist Reading Podcast Cover-8

Ontdek jouw unieke formule

Hi hey hoi, Kim hier! Als een echte levensgenieter & digital nomad begeleid ik ambitieuze ondernemers naar het leven van haar eigen plan! 

In deze podcast neem ik jou mee de uitdagende thema’s van het leven en ondernemen, met behulp van de drie pijlers heart, body & mind. Een succesvol leven, leven gaat namelijk zoveel verder dan 100k omzet draaien!

Laat je inspireren!

Luister via Spotify – Google Podcast – Apple Podcast

"JIJ bent de basis voor jouw unieke succesformule voor het leven & jouw business!"

"Geluk vind je niet in 100k omzet, maar wel in het leven volgens jouw eigen voorwaarden!"

Kim hier! Levensgenieter, digital nomad en mental & life design coach voor de ambitieuze onderneemsters!

Jaren zag ik het om mij heen gebeuren, sommigen jonger dan anderen, ze overleden te jong. Ik realiseerde mij het leven geeft ons geen enkele garanties, ook niet op gezondheidsvlak. Ik wist het zeker, ik ga niet wachten tot ik met pensioen ga, ik ga nu volop leven. 

Na jaren leven van andermans leven. Het optillen en verplaatsen van mijn leven na het buitenland. Mijn geluk af laten hangen van anderen en/of een locatie. Hakte ik de knoop door. Ik nam de volledige verantwoordelijkheid over mijn eigen leven en geluk. Ik ontwierp mijn levensplan.

Mijn levensplan is flexibel, op dit moment reis ik als een vrije vogel over de wereld, samen met mijn Engelse vriend. Wat de toekomst gaat brengen, is voor later, het is nu eerst tijd voor NU.

Mijn passie voor coachen & begeleiden is groot, alleen nu volledig online, zodat ik ook jou kan helpen! Daarnaast zit mijn backpack vol met waardevolle levenservaringen, die ik tijdens mijn reizen heb mogen ontvangen.