Meld je aan en start direct

De challenge die zorgt voor meer rust, energie en positiviteit

Met een wereld vol verleidingen en prikkels, is het gemakkelijk altijd aan te staan en alles voor anderen te doen. Je weet hoe belangrijk tijd voor jezelf nemen is, maar ondanks dat is het lastig er ook daadwerkelijk tijd voor te vinden.  

Ik daag je uit om te ontdekken hoe simpel jij al dagelijks tijd vrij kan maken voor jezelf.

Tijdens deze challenge sta jij centraal, 30 dagen ontvang jij dagelijks een e-mail met daarin informatie en een leuke oefening.

"Jij als prioriteit challenge was erg leuk om te doen. Elke dag een creatieve motivatie om tijd voor jezelf te nemen! Zou het zeker nog eens willen doen!"
Deelnemer challenge

Aangemeld en dan?

Na de aanmelding ontvang je gelijk de eerste e-mail met een leuke oefening. 

30 dagen lang ontvang je elke dag rond 7u ’s ochtends een mailtje van mij in je inbox. 

Ontvang regelmatig berichtjes van mij om bij jou in te checken. 

Tijdens de challenge kan je vragen aan mij stellen 

"Heel fijn om mee te doen. Elke dag een opdracht en erachter komen hoe fijn me-time is. Je mag tijd voor jezelf nemen!"
Deelnemer ronde 1

Kim hier, het gezicht achter leefjeeigenplan.nl

Jaren zag ik het om mij heen gebeuren, sommigen jonger dan anderen, ze overleden te jong. Het leerde mij op jonge leeftijd een belangrijke les namelijk; LEEF NU, het leven geeft geen garanties.

Na mijn studietijd en jaren andermans leven geleefd te hebben, besloot ik het roer om te gooien. Ik pakte mijn backpack in 2019 in voor een wereldreis, ik wilde namelijk de verantwoordelijkheid van mijn geluk in eigen handen nemen.

Nu in 2024 kan ik zeggen, dat ik als een echte levensgenieter door het leven ga, ik woon al drie jaar in Azië en heb in 2022 mijn Engelse vriend leren kennen. Wel gaan wij in 2024 terug richting Europa voor een nieuw hoofdstuk, met eindbestemming onbekend. 

Mijn passie voor coachen en volluit leven is groot, alleen nu volledig online! Niet alleen zit mijn backpack gevuld met reiservaringen, maar ook met 8 jaar sportstudies, al mijn coach ervaring in de sportwereld en mijn diploma mental coach & life design.

“Leef, want als het leven geen enkele garanties geeft, kan je niet langer een afwachtende houding aannemen!”

Eigenaar leefjeeigenplan.nl