coming soon!

Iedereen heeft een levensreis voorzich, waarvan we niet weten hoelang deze mag duren. Wat we wel weten is dat deze nooit in een rechte lijn gaat verlopen en dat er nog genoeg (onverwachte) uitdagingen op jouw pad gaan komen. 

Het kaartendeck ondersteunt en begeleid jou op jouw reis.  

Verwachte datum

Tweede deel van 2024

Het ontwikkelen van het kaartendeck kost tijd. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de illustrator om van elk kaartje een waar kunstwerk te maken. 

De sleutel tot geluk vind je altijd in jezelf!
Kim
Coachende mentor

Het gezicht achter Leef je eigen plan

Jarenlang kwam niksen niet voor in mijn woordenboek, ik was altijd druk. Als het ene project ten einde liep, zorgde ik er snel voor dat er iets nieuws was om op te focussen. Als ik niet aan het studeren was, dan was ik wel aan het werk, met vrienden of familie. 

Tijdens mijn wereldreis proefde ik voor het eerst van niksen, in het begin een beetje onwennig en ongemakkelijk. Maar als snel ervaarde ik de voordelen en de kracht ervan. Ik kwam dichterbij mijzelf; mijn gevoelens, gedachten en emoties en lichamelijke signalen. 

Niksen werd een onderdeel van mijn leven, ik leerde meer over het onderwerp. Mijn handen begonnen steeds meer te jeuken, het lijkt wel alsof we verslaafd zijn aan druk zijn, en een angst hebben ontwikkeld voor niksen. 

Mijn 30 daagse is een mooie start om de kracht en voordelen van het niksen te ervaren! Ben jij er ook bij?

Illustrator voor het kaartendeck

Coming soon!

Volg jij mij al via social media?