Gratis tips voor jou!

Frustrerend dat jij jouw goede voornemens niet vol kan houden? Keer op keer probeer jij het? Na een vakantie of na het weekend, deze week ga ik het anders doen… 

Ik deel tips die mij helpen om mijn eigen ritme, keer op keer terug te vinden! En deze gaan ook jou helpen! Niet voor een korte periode, maar voor een lange periode! Hoe fijn!

Gek op vakantie? Snap ik! Ik heb er een bonus bij gedaan, zodat jij ook op een ‘gewonedoordeweekse dag een vakantiegevoel kan ervaren

Check it out!

* Je schrijft je hierbij ook in, voor gratis online tips. 

Is het niet hoogtijd om echt voor jezelf te kiezen? Voor jezelf?!

We komen terug van onze vakantie, rollen in het ‘gewone’ leventje. Waar uiteraard niks mis mee is! Niet zolang dat is wat bij jouw past. 

Van niks moeten en van alles mogen, komen we terug in het drukke leven. Onze agenda’s raken voller en voller. We beginnen weer van weekend naar weekend te leven. Of van vakantie naar vakantie. 

Onze goede voornemens tijdens onze vakantie, als; minder volle agenda, meer offline, meer me-time, meer tijd buiten, ga zo maar door. Vervallen snel naar de achtergrond. 

Stop!

Waarom maakte jij ook alweer deze voornemens/ verlangens?

Voor jezelf, omdat jij het zo fijn vind? Het jou een goed gevoel geeft? En het jouw batterij helpt op te laden?

Check dan mijn aanbod! Als online coach help en begeleid ik jou, bij het inrichten van je eigen leven. Waarbij jouw levensmissie centraal staat. Want hé, ook jij wil toch meer energie, plezier, voldoening en geluk uit elke dag kunnen halen?

Kim hier! De online coach die helpt de ontwerper van je eigen plan te worden!

Een coach vol met positieve energie, een creatief denker, die met jou gaat kijken naar alle mogelijkheden, kansen en oplossingen. Met als sleutel tot succes, jouw eigen gevoel! Als activator help ik jou in actie te komen, waarbij jij gaat vertrouwen op je eigen gevoel. Als extra bonus, deel ik ook mijn toekomstgerichtheid en mijn kijk op de wereld

Je hoeft het niet voor mij te doen, of voor een ander, doe het voor jezelf.

Gun jezelf, het leven die bij jou past!

* Je schrijft je hierbij ook in, voor gratis online tips. 

Wil jij niks missen? Volg mij op Social media!