Leer niksen door te niksen

Wij mensen zijn niet gemaakt om altijd AAN te staan! Tijdens de 30 daagse niksen, leer jij niksen door te niksen met mij aan je zij! 

“Kim heeft mij van onrust, naar rust begeleid!”

“Niksen heeft mijn zelfliefde een boost gegeven, ik gun mijzelf nu meer!”

“Kim, heeft mij geholpen op het pad naar meer bewustwording!”

Niksen is niet niks en niet voor niks voor heel veel Nederlanders onwijs lastig. Tijdens deze maand, breken we samen door het ongemakkelijke en onrustige gevoel heen en leer jij de kracht van niksen zelf in te zetten.

Wat kan je ervan verwachten?

4 online groepsessies max 4 personen

Een digitaal doeboek om mee aan de slag te gaan

€88,- inclusief.

De eerste sessie vind 14 februari plaats. 

REVIEW


De challenge is overzichtelijk & niet te uitgebreid. Het raakt emoties waar Kim je heel goed in ondersteund door pakkende vragen te stellen en helpende tips te geven.

Het programma voelt zo eigen, zo Kim. Dat is wat het zo uniek en helpend maakt. No copy paste .. straight from the heart!
Sjanne
Niksen kan confronterend en een ongemakkelijk gevoel opleveren. Prik daardoor heen en ervaar de kracht en voordelen van het niksen in je dagelijkse leven!
Kim
Coach

REVIEW


Hoe fijn is het als ik een persoon ontdek die even met me meewandelt op mijn pad naar meer bewustwording. Ik ben Kim gaan volgen voor de waardevolle informatie die ze deelt. Dat inspireert mij en laat mij letterlijk stil staan bij het voortdurend blijven werken. Bedankt voor je helpende boodschap en ik raad het iedereen aan om een sessie bij je te volgen!
Sherryl

Voor wie?

Jij bent de belangrijkste speler in je eigen leven. Het is dus zaak dat jij die ook goed & liefdevol verzorgt. Niksen, tijd voor jezelf en zelfliefde is daar een onderdeel van! 

Denk jij nu, dat wil ik en kan ik goed gebruiken? Dan is deze 30 daagse iets voor jou! 

REVIEW

"Kim heeft mij geholpen door het onrustige gevoel heen te breken en de vele voordelen van niksen te ervaren! Ik heb de rust terug gevonden en dit is terug te zien in mijn dagelijkse leven!"
Deelnemer ronde 2 niksen

Meer over mij

Jarenlang kwam niksen niet voor in mijn woordenboek, ik was altijd druk. Als het ene project ten einde liep, zorgde ik er snel voor dat er iets nieuws was om op te focussen. Als ik niet aan het studeren was, dan was ik wel aan het werk, met vrienden of familie. 

Tijdens mijn wereldreis proefde ik voor het eerst van niksen, in het begin een beetje onwennig en ongemakkelijk. Maar als snel ervaarde ik de voordelen en de kracht ervan. Ik kwam dichterbij mijzelf; mijn gevoelens, gedachten en emoties en lichamelijke signalen. 

Niksen werd een onderdeel van mijn leven, ik leerde meer over het onderwerp. Mijn handen begonnen steeds meer te jeuken, het lijkt wel alsof we verslaafd zijn aan druk zijn, en een angst hebben ontwikkeld voor niksen. 

Mijn 30 daagse is een mooie start om de kracht en voordelen van het niksen te ervaren! Ben jij er ook bij?

REVIEW

"Een waardevolle sessie die je aan het denken zet, bewustwording oplevert en je activeert om vaker te gaan niksen!"
Deelnemer masterclass Niksen

Volg jij mij al via social media?