2 uur 1-op-1 coaching

Samen duiken we in jouw huidige situatie. Krijg jij nieuwe inzichten en concrete stappen om mee aan de slag te gaan. Ik begeleid naar jou het maken van gevoelskeuzes en dichtbij jezelf blijven!

Voorbeelden

“Ik heb een plan B achter de hand, maar dit geeft mij niet de gewenste rust! Wat kan ik het beste doen?” 

“Ik voel de energie voor mijn business niet meer, ik zit zo vast in mijn eigen uitdagende gedachten, dat ik niet verder kom!”

“Ondanks dat ik wel weet wat mijn eigen voorwaarden zijn, vind ik het heel lastig om mij daar ook echt aan te houden.”

Als online mindset en life design mentor werk ik met de volgende drie elementen:

Heart 

Omarm de meest pure versie van jezelf, jij bent niet voor niks jij! Zet je gevoel in als kompas voor het leven. 

Body 

Er is maar één lichaam, behandel die met veel liefde en zorg. Het is namelijk een belangrijke energiebrom voor jouw leven!

Mind 

Je bent zoals je denkt, maak een mindset shift en wordt baas over je eigen gedachten.

REVIEW

"Door de spiegel te krijgen & de linkjes die Kim legt geeft mij een hoop inzichten. Voor mijn gevoel waren het losse onderdelen, Kim weet ze te connecten, waardoor ik nu stappen kan zetten voor verandering voor en in mijzelf.

Door samen te kijken naar 'kleine' stappen die ik kon zetten, hebben deze gevoelsmatig grote effecten. Dit is echt haar kracht die ze met liefde geeft, zo waardevol!"
Sabrina
coachee

Voor wie is de check-up?

Als jij met jouw plan next level wilt gaan! 

Jij – is dit alles – gevoel ervaart. Hoe kan dit ik leef toch mijn eigen plan?

Jij de stap naar het buitenland wilt zetten, maar niet weet hoe & waar te beginnen.

Hoe ziet de check-up eruit?

2 uur aan 1-op-1 coaching. (90 minuten deep-dive + 30 minuten check-in week 4)

VAN €222,00 inclusief

VOOR: €159,- inclusief

REVIEW

"De twee gesprekken met Kim waren fijn. Het belangrijkste inzicht die ik heb mogen ontvangen is dat ik mag kiezen voor mijn eigen vrijheid. Het heeft mij rust opgeleverd!"
Marije
coachee

Kim hier, het gezicht achter leefjeeigenplan.nl

Jaren zag ik het om mij heen gebeuren, sommigen jonger dan anderen, ze overleden stuk voor stuk te jong. Maar een ding wist ik heel zeker, ik ga niet wachten tot ik met pensioen ga, ik leef nu. 

Na jaren leven van andermans leven. Het optillen en verplaatsen van mijn leven na het buitenland. Besloot ik het anders te doen. Ik nam de volledige verantwoordelijkheid over mijn geluk en leven. En besloot alleen nog maar als levensgenieter en avonturier door het leven te gaan. 

Mijn passie voor coachen is groot, alleen nu volledig online, zodat ik ook jou kan helpen! Daarnaast zit mijn backpack vol met waardevolle levenservaringen. Die ik jaar in en uit heb mogen ontvangen tijdens mijn reizen. En dit alles doe ik op dit moment vanuit Azië, hoe gaaf!

Kim Online mentor

REVIEW

"Het contact tussen de calls door is onwijs fijn, op mindere momenten stond Kim ook voor mij klaar. Erg fijn om op deze manier extra ondersteuning te krijgen."
Madzia
coachee

Dit traject is voor jou als!

Je bereidt bent om echt voor jezelf te kiezen! Doe het voor jezelf, voor niemand anders! 

Jij jouw eigen plan (grotendeels) leeft! Maar even vastloopt, onrust voelt of jezelf afvraagt waarom doe ik wat ik doe!

Bereidt bent om de volledige verantwoordelijkheid in eigen handen te nemen. Waardoor jij je eigen geluk van het leven in eigen handen neemt. Oftewel jij bent de sleutel tot succes. 

Als echte levensgenieter door het leven wilt gaan! Jij wordt de ontwerper van je eigen leven en dit gaat als rode draad door jou leven lopen.

REVIEW

"Je hebt het vlammetje weer aangezet!"
Eline