Life is calling!

Gefeliciteerd! Jij wilt graag actie ondernemen en grip krijgen op het onrustige gevoel in jouw lijf. Alleen loop je eventjes vast? Weet je niet zo goed waar te beginnen? Kan je de vinger er niet opleggen waarom jij de onrust voelt? Last van uitstelgedrag, waardoor je hoe graag je die droom ook wilt verwezenlijken, niet in actie komt? 

 

Dan is een 90 minuten life is calling sessie echt iets voor jou!

REVIEW

"Door de spiegel te krijgen en de linkjes die Kim legt geeft het mij een hoop inzicht. Voor mijn gevoel waren die losse dingen, maar zij weet ze te connecten met elkaar waardoor ik nu dingen kan toepassen in verandering voor & in mijzelf. Door samen te kijken naar 'kleine' stappen die ik kon zetten, ben ik in actie gekomen. Deze kleine stappen hebben gevoelsmatig een groots effect. Dankjewel Kim!"
Sabrina

Klaar met twijfelen en uitstellen?

Een identiteitscrisis? Je weet het even niet meer? Wat wil ik nou eigenlijk? Wie ben ik? Waar sta ik en waar wil ik heen? 

Je weet dat het anders kan, maar keer op keer loop je vast en kom je niet echt in actie. 

Je loopt eventjes vast. Je bent je eigen onderneming begonnen, en toch loopt het niet meer zoals je echt graag zou willen.

Eén been in de nieuwe situatie maar het andere been blijft achter. Je vraagt jezelf af waarom durf ik niet all-in te gaan?

Je overweegt voor jezelf te gaan beginnen. Maar je ziet door alle ideeën, het bos niet meer! Hellup!

Je wilt meer gevoelskeuzes maken waarop je kan vertrouwen. Vind je innerlijk kompas na jaren weer terug. En maak keuzes die volledig bij jou passen. Waarbij je weet dat elke keuze, de juiste keuze is en er altijd een andere mogelijk is.

Angst voor falen en mislukken, waardoor je steeds voor de veilige weg kiest. Maar is dat de weg die jou echt gelukkig maakt?

REVIEW


Als gevoelsmens is het soms fijn om de dingen weer even te relativeren. Kim dacht met me mee en gaf mij een paar praktische aanknopingspunten, zonder daarbij mijn (onzekere) gevoelens te bagatelliseren.
Lisanne
coachee

Kim hier, het gezicht achter leefjeeigenplan.nl

Jaren zag ik het om mij heen gebeuren, sommigen jonger dan anderen, ze overleden stuk voor stuk te jong. Maar een ding wist ik heel zeker, ik ga niet wachten tot ik met pensioen ga, ik leef nu. 

Na jaren leven van andermans leven. Het optillen en verplaatsen van mijn leven na het buitenland. Besloot ik het anders te doen. Ik nam de volledige verantwoordelijkheid over mijn geluk en leven. En besloot alleen nog maar als levensgenieter en avonturier door het leven te gaan. 

Mijn passie voor coachen is groot, alleen nu volledig online, zodat ik ook jou kan helpen! Daarnaast zit mijn backpack vol met waardevolle levenservaringen. Die ik jaar in en uit heb mogen ontvangen tijdens mijn reizen. En dit alles doe ik op dit moment vanuit Azië, hoe gaaf!

REVIEW

"Ik vond het fijn dat je niet bang was om af en toe de 'advocaat van de duivel' te spelen! Een fijn en waardevol gesprek."
Lisanne
coachee

Samen duiken we dieper in jouw situatie om zo ook samen tot concrete acties te komen waarmee jij aan de slag kan gaan. 

Want hoe fijn zou het zij, als jij!

REVIEW

"Ik heb de stap durven zetten! En dit alles op mijn eigen tempo. Dit geeft zo'n goed gevoel. Ik heb mijn energie weer terug gekregen!"
Lisa
coachee

LIFE IS CALLING sessie is voor jou als!

Je bereidt bent om echt voor jezelf te kiezen! Doe het voor jezelf, voor niemand anders! 

Jij vanuit je eigen levensmissie wilt gaan leven! Kom terug in je eigen kracht!

Je concrete stappen wilt zetten, om je eigen leven vorm te geven! Een carrière switch, een eigen onderneming starten of je nog niet weet wat je wilt. Maar een ding weet je heel zeker, je wilt iets veranderen.

Bereidt bent om de volledige verantwoordelijkheid in eigen handen te nemen. Waardoor jij je eigen geluk van het leven in eigen handen neemt. Oftewel jij bent de sleutel tot succes. 

Als echte levensgenieter door het leven wilt gaan! Jij wordt de ontwerper van je eigen leven en dit gaat als rode draad door jou leven lopen.

Ready for the next step?

Wil jij echt graag over tot actie en de ontwerper van je eigen leven worden? Dat kan! Het leuke is jij hebt de sleutel tot succes en geluk al in eigen handen. Alleen zet je deze nog niet op de juiste manier in, wat niet gek is in de wereld waarin we leven. Ik help en begeleid jou hierbij!

Plan nu gelijk een vrijblijvende call in. Samen kijken we of het klikt en welk traject het beste bij jou past!

of stuur mij een DM via @leefjeeigenplan.nl via Instagram.