Leer los te laten voor meer rust!

Loslaten, het klinkt je waarschijnlijk wel bekend in de oren. Het klinkt zo makkelijk, maar vaak ervaren wij het anders. Ik ken het! Jaren heb ik lopen stoeien met leren loslaten. 

Ik heb gebundeld wat mij altijd helpt bij het loslaten. 4 tips, een paar opdrachten en een schematische weergave die ik nog zo nu en dan gebruik bij loslaten!

ENE HELEMAAL GRATIS! 

JAA, ik wil graag de tips & opdrachten ontvangen!

* Je schrijft je hierbij ook in, voor gratis online tips. 

Zeg daag tegen de energievreters en hallo tegen de energiegevers!

Diep van binnen weet jij heel goed wat en hoeveel energie het kost om alles vast te houden. Je voelt je verantwoordelijk over veel dingen, het liefst loopt alles goed en perfect. Maar we hebben gelukkig niet overal invloed op en niet overal verantwoordelijkheid over. 

Simpel voorbeeld; het regent een week lang dag en nacht. Vervelend, jammer het kan allemaal en je kan er zoveel als je wilt over gaan klagen. Maar kan jij het weer veranderen? Nee. Kan jij iets aan deze situatie veranderen? Ja. Je kan het accepteren zoals het is, kijken naar alles wat wel kan en mogelijk is. 

Kim @leefjeeigenplan.nl

Kim hier! De online coach die helpt de ontwerper van je eigen plan te worden!

Een coach vol met positieve energie, een creatief denker, die met jou gaat kijken naar alle mogelijkheden, kansen en oplossingen. Met als sleutel tot succes, jouw eigen gevoel! Als activator help ik jou in actie te komen, waarbij jij gaat vertrouwen op je eigen gevoel. Als extra bonus, deel ik ook mijn toekomstgerichtheid en mijn kijk op de wereld

Je hoeft het niet voor mij te doen, of voor een ander, doe het voor jezelf.

Gun jezelf, het leven die bij jou past!

JAA, ik wil graag de tips & opdrachten ontvangen!

* Je schrijft je hierbij ook in, voor gratis online tips. 

Wil jij niks missen? Volg mij op Social media!