2, 3, 4 & 6 Oktober 2023

leef volgens je eigen voorwaarden

Klaar met:

Alles voor anderen doen, maar er zelf aan onderdoor gaan?

Het leven van weekend naar weekend?

Is het tijd voor iets anders, maar weet jij nog niet wat?

Het gevoel dat je geleefd wordt? 

Een overvolle agenda en het onrustige gevoel dat het oplevert?

Jezelf keer op keer weg cijferen?

Dan is deze GRATIS challenge iets voor jou! Want het kan echt anders. Kom terug in je eigen kracht en leef je eigen plan!

REVIEW

"Het werkboek biedt bewustzijn en reflectie voor jezelf. Kim zet kleine makkelijke stappen om in verandering die gevoelsmatig groots effect kunnen hebben. Ik ben direct overgegaan tot actie!
Deelnemer challenge

Wat houdt de challenge in?

4 dagen gaan wij samen aan de slag met het zetten van de eerste stap. Zodat ook jij bewuster kan leven vanuit je eigen voorwaarden!

4 dagen komen wij samen online, voor een interactieve live sessie van +/- 40 min.

4 dagen ontvang een klein werkboek om zelfstandig mee aan de slag te gaan.

 

Kan je er niet elke dag live bij zijn, geen zorgen, je kan de sessie terugkijken. 

Meld je aan via de onderstaande link!

Let op geen mail ontvangen? Neem een kijkje in je spam!

Je schrijft je ook in voor de nieuwsbrief

REVIEW

"Wat een enthousiasme! Je benadrukt dat je het vooral voor jezelf doet, hierdoor voelt het echt als een challenge met jezelf! Weer een stap richting het leven van mijn eigen plan, volgens van mijn eigen voorwaarden!"
Deelnemer challenge

Ben jij er ook bij? Meld je snel aan!

Let op geen mail ontvangen? Neem een kijkje in je spam!

Je schrijft je ook in voor de nieuwsbrief

REVIEW

"Waardevolle sessies waarin je een mooie combinatie maakt en ook deelt over je eigen situatie!"
Deelnemer challenge

Waarom jij mee wilt doen?

Het leven van je eigen plan volgens jouw eigen voorwaarden is zoveel leuker. Je overweegt het weleens anders te gaan doen. Diep van binnen weet je dat er iets moet veranderen. Maar echt over gaan tot actie, doe je nog niet!

Tijdens deze challenge ga je de eerste stappen zetten. Want het leven van je eigen plan helpt jou terug te komen in je eigen kracht. Zodat jij meer rust, energie en plezier ervaart in je dagelijkse leven. 

Stop met uitstellen en start met doen!

Kan je alles realiseren in 4 dagen tijd? Eerlijk, nee! Maar je kan wel de eerste stappen zetten naar het leven van je eigen plan!

"Het leven geeft je geen enkele garanties voor het leven."
Kim
Coach

Meer over mij

Jaren zag ik het om mij heen gebeuren, sommigen jonger dan anderen, ze overleden te jong. Ik realiseerde mij het leven geeft ons geen enkele garanties, ook niet op gezondheidsvlak. Ik wist het zeker, ik ga niet wachten tot ik met pensioen ga, ik ga nu volop leven. 

Na jaren leven van andermans leven. Het optillen en verplaatsen van mijn leven na het buitenland. Mijn geluk af laten hangen van anderen en of een locatie. Hakte ik de knoop door. Ik nam de volledige verantwoordelijkheid over mijn eigen leven en geluk. Ik ontwierp mijn levensplan en ben deze gaan realiseren.

Mijn levensplan is flexibel, op dit moment reis ik als een vrije vogel over de wereld. En maak ik een combinatie tussen solo reizen en samen reizen met mijn Engelse vriend. Wat de toekomst gaat brengen, is voor later, het is nu eerst tijd voor het NU.

Mijn passie voor coachen en gezondheid is groot, alleen nu volledig online, zodat ik ook jou kan helpen! Daarnaast zit mijn backpack vol met waardevolle levenservaringen, die ik tijdens mijn vele reizen heb mogen ontvangen. 

REVIEW


"Het vlammetje is weer gaan branden na een goed gesprek met Kim!"

Volg jij mij al via social media?