Kraak jouw code voor vrijheid

en ervaar meer rust, energie en vrijheid in je leven.

Hoe vrij ben en voel jij je op dit moment in jouw bedrijf?  

 

In je bedrijf ervaar jij veel vrijheid, jij bepaalt namelijk je eigen doelgroep, aanbod, werktijden, prijzen en vakanties. Heerlijk toch? 

Heerlijk toch?  

Dat je werkt met de leukste klanten en je na een werkdag voldaan kan afsluiten? Je kan onderdompelen in andere dingen van het leven? Zonder schuldgevoel kan genieten van de tijd met dierbaren? Jij geen heigent takenlijstje in je nek hebt hangen? 

Alleen hoe vind je jouw ideale werkweek? In een wereld waarin je altijd AAN kan staan? Er als ondernemer altijd wel wat te doen is, iedereen wat van je wilt? Jij je werk zo leuk vindt dat het niet als werk voelt? 

Geen zorgen, ik heb iets voor jou! In 8 weken begeleid ik jou naar jouw ideale werkweek!

"Met behulp van de weekstart heb ik 100 uur extra per maand gekregen! Door met hulp en support van Kim heb ik mijn loondienst baan opgezegd!"
Deelnemer - weekstart

Klaar met

Een mega lang takenlijstje waar je niet tegen aan kan werken, je baalt keer op keer!

Ook als je bij vrienden bent, sta jij aan voor je bedrijf met van alles wat moet. 

Je keer op keer jezelf wegcijfert naar een ander moment 

Vind je het lastig om nee te zeggen en je eigen grenzen te bewaken

Dan is dit echt iets voor jou! Niet alleen ik als coach, maar ook de groep staat voor jou klaar!

"Fijne stok achter de deur om daadwerkelijk mijn werkweek volgens mijn eigen voorwaarden in te delen!"
Deelnemer - weekstart

Waarom jij gebruik wilt maken van de wekelijkse check-in!

Met behulp van de wekelijkse check-in durfde ik de stap buiten mijn comfortzone te zetten!

Meer aandacht geven aan jezelf, jouw gezondheid en het leven!

Een goede voorbereiding is het halve werk! Je start de week relaxter op.

Focus en reminders om je aan je plan te houden.

Je gaat niet alleen de juiste prioriteit te stellen, maar dit ook uitvoeren.

Een stok achter de deur, voor actie!

Geen excuses of goed praten meer, je ervaart support.

Hoe ziet het traject eruit?

In 8 weken ga jij naar jouw ideale werkweek met behulp van:

Twekelijks een online call van maximaal 75 minuten. 

Acht weken offline support via groepschat voor vragen en support. 


Kim hier, het gezicht achter leefjeeigenplan.nl

Jaren zag ik het om mij heen gebeuren, sommigen jonger dan anderen, ze overleden te jong. Het leerde mij op jonge leeftijd een belangrijke les namelijk; LEEF NU, het leven geeft geen garanties.

Na mijn studietijd en jaren andermans leven geleefd te hebben, besloot ik het roer om te gooien. Ik pakte mijn backpack in 2019 in voor een wereldreis, ik wilde namelijk de verantwoordelijkheid van mijn geluk in eigen handen nemen.

Nu in 2024 kan ik zeggen, dat ik als een echte levensgenieter door het leven ga, ik woon al drie jaar in Azië en heb in 2022 mijn Engelse vriend leren kennen. Wel gaan wij in 2024 terug richting Europa voor een nieuw hoofdstuk, met eindbestemming onbekend. 

Mijn passie voor coachen en volluit leven is groot, alleen nu volledig online! Niet alleen zit mijn backpack gevuld met reiservaringen, maar ook met 8 jaar sportstudies, al mijn coach ervaring in de sportwereld en mijn diploma mental coach & life design.

“Leef, want als het leven geen enkele garanties geeft, kan je niet langer een afwachtende houding aannemen!”

Eigenaar leefjeeigenplan.nl