Leef je eigen leven op jouw manier!

Vraag jij jezelf weleens af, waarom doe ik wat ik doe? Vind ik mijn werk echt nog wel zo leuk? Of heb jij het gevoel dat jij wordt opgevreten door de dagelijkse sleur? Voel jij je snel moe en ben je snel geprikkeld? Het hebben van je droombaan is niet voldoende, het gaat verder dan dat. Liefde, gezondheid, niksen, omgeving en hobby’s zijn net zo belangrijk. 

Wil jij de regie van jouw leven in eigen handen nemen? Dan is het tijd om de volledige verantwoordelijk op je te nemen en over te gaan tot actie. Want jij mag jouw leven inrichten op basis van jouw voorwaarden. En het leuke is, het leven van je eigen plan is nooit klaar, wat het juist zo gaaf maakt.

….

Kan jij volmondig zonder twijfel zeggen: "ik ben echt gelukkig"?

Jouw geluk is van niks of niemand afhankelijk. Het is makkelijk om de schuld buiten jezelf te zoeken en te leggen. Alleen schiet je er niks mee op, het verandert namelijk niks aan jouw situatie. Het is tijd dat jij de volledige verantwoordelijkheid en regie over jouw leven in eigen handen neemt. 

Zie het zo. Alles wat jij in je leven tot nu toe hebt meegemaakt, leuke en de minder leuke dingen. Geven jou waardevolle informatie en belangrijke lessen. Die jou deels hebben gevormd tot wie je nu bent. Maar alles wat is geweest kan je niet meer veranderen. Ik zeg niet dat je het moet vergeten, maar je kan het niet meer veranderen. Hetzelfde geld voor de toekomst, je mag vooruitblikken, dromen en plannen maken. Alleen de toekomst is onzeker, het is namelijk niet NU, maar later.

Het klinkt hard, maar het is de keiharde waarheid. Het leven geeft jou geen enkele garanties voor de toekomst. Mega zonde dus om veel bezig te zijn met het verleden en de toekomst, want zolang jij dat doet vliegt het nu in een rap tempo aan je voorbij.

 

Hoe ziet het leven van je eigen plan eruit?

 

De wereld heeft niet voor niks stuk voor stuk unieke mensen op deze aarde gezet. Het is dus ook de bedoeling dat iedereen zijn of haar eigen leven gaat leven. Alleen gebeurt dat te weinig, wat niet gek is, maar wel zonde. We kopiëren makkelijk en snel wat we gewend zijn uit onze omgeving en maatschappij. Nemen aan dat het gewoon is en erbij hoort, of het je gelukkig maakt of niet. Het gaat vertrouwd voelen en de stap om buiten deze vertrouwde cirkel te stappen word steeds lastiger. 

Niet alleen omdat je rekening houdt met de meningen, verplichtingen en verwachtingen van anderen. Maar ook vanuit jezelf. Misschien heb jij wel jaren gezegd ik wil carrière maken, veel geld verdienen, een eigen huis kopen en … Tot je erachter komt dat dit helemaal niet is wat jij het allerliefste wilt doen. Je bent op de automatische piloot mee gerold.

 

Stap 1 voor het leven van je eigen plan.

 

Is de volledige verantwoordelijkheid over jouw leven in eigen handen nemen. Want jouw geluk is van niks of niemand anders afhankelijk. En daarbij kan alleen jij, jouw situatie veranderen en niemand anders. Geen zorgen, dit hoef je niet alleen te doen en zal zeker niet altijd even makkelijk gaan. 

Zodra jij deze stap hebt gezet, stap jij in een on going proces, die pas stil komt te staan, als jij overlijdt. Net zoals de wereld nooit stilstaat, sta jij dat als mens ook niet. Ik kan mij goed voorstellen dat je nu een error krijgt in je hoofd. Want het allerliefst wil jij een helder plan hebben met een draaiboek die jij kan afdraaien. Maar zo werkt het niet. 

Er is namelijk geen one fit all plan. Ik kan nooit jouw plan leven en jij niet mijn plan leven. Tijdens het leven van je eigen plan ga je terug naar de basis, wat wil ik, waar gaat mijn hart van in de fik. Het is zoveel meer dan het vinden van je droombaan, het gaat om een combinatie van de verschillende thema’s: werk, liefde, gezondheid, spel, niksen en omgeving. 

Je blijft regelmatig bij jezelf inchecken, hoe sta ik ervoor? Past hetgeen wat ik doe nog wel bij mijn situatie? Welke acties mag ik nu ondernemen om weer meer rust te ervaren? 

 

"Stap van de bijrijdersstoel over op de bestuurdersstoel!"

Na jaren van error, viel mijn puzzel in elkaar!

Tijdens mijn studieperiode ervaarde ik een onrustig gevoel. Ik probeerde te voldoen aan alle (hoge) verwachtingen van mijzelf en mijn omgeving. Ondanks dat ik vanuit huis helemaal geen prestatiedruk had meegekregen. Hard werken, meer, beter, sneller, ik was niet snel tevreden. Achteraf gezien heeft de prestatiemaatschappij mij aardig ver weg gekregen van de allermooiste en uniekste versie van mijzelf. Ik was andermans leven gaan leven. Bewust of onbewust. De zomervakanties, gebruikte ik om te reizen, ‘even te ontsnappen uit Nederland’. Een reis, een avontuur, een moment om echt mijzelf te zijn. Ik leerde onwijs veel over mijzelf en de wereld. 

Dit in combinatie met de periode van Corona en mijn werk in Singapore. Ik besloot het anders te doen. Ik besloot het op mijn manier te doen. Het was tijd voor een sprong in het diepe. Ik begon mijn eigen experiment. Toen ik hoorde over Life Design, ben ik mij gaan verdiepen. 

De puzzel viel in elkaar, na jaren van coachen in de sportwereld, besloot ik mij te gaan specialiseren. Zodat ik ook jou hierbij kan helpen en coachen, want OMG dit gaat jouw leven echt veranderen.

"Kim, kan ik ook de ontwerper van mijn leven worden?"

JAA, iedereen kan de ontwerper van zijn of haar eigen leven worden! Het maakt dus niet uit of jij een eigen onderneming wilt starten, een carrière switch overweegt, een studie wilt gaan volgen of nog niet weet wat jij wilt. 

Zolang jij de regie van je leven in eigen handen wilt nemen. En de volledige verantwoordelijkheid over je eigen leven en geluk wilt omarmen. Kan jij de ontwerper van je eigen leven worden. 

“Doorbreek de dagelijkse sleur, “huisje, boompje, beestje” idee en de 9 tot 5 mentaliteit. Door achter het stuur van je eigen leven te gaan zitten!”

Voordelen van Life Design!

Iedereen heeft maar 1 leven, maar dat betekend niet dat we maar één leven mogen leven. Zweverig? Zie het zo, in een leven, mag jij verschillende levens ontwerpen. In de jaren maak je van alles mee, je interesses, wensen en behoeften kunnen veranderen. Het is dus belangrijk om ook je leven mee te laten veranderen, oftewel, keer op keer je eigen plan te blijven leven. 

Je leven op jouw eigen manier leven, die echt 100% bij jou past, waardoor je keer op keer weer kan zeggen: Ik ben gelukkig, want ik leef mijn leven die het allerbeste bij mij past!

 

Elke keus die jij maakt is de beste keus, maar er is altijd een andere keus mogelijk.

Hoe ik jou, kan helpen de ontwerper van je eigen leven te worden!

Het aller belangrijkste is dat jij daadwerkelijk over wilt gaan tot actie. Want alleen jij kan stappen ondernemen en ervoor zorgen dat jij echt gelukkig wordt. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen! Als online coach help ik jou 6 maanden, met 1-op-1 coaching en offline broekzak support. Samen gaan we aan de slag en jouw leven inrichten aan de hand van jouw voorwaarden. 

Benieuwd of dit iets voor jou is? Boek vandaag nog een online kennismaking in.

 

“Experimenteren, dag in en dag uit, goede successen, uitdagingen en mindere momenten. Alles mag er zijn, het helpt jou te komen waar jij zo graag wilt komen!”

Joehoe Kim hier, ik kijk & denk graag met jou mee!

Wil jij graag de ontwerper van je eigen leven worden en achter het stuur van je eigen leven gaan zitten! Klaar met het uitstellen en twijfelen of jij de stap moet gaan zetten? En wil jij echt graag voor jezelf en je eigen geluk kiezen? Boek vandaag nog een vrijblijvende call met mij in! 

Als online mentor, wil ik gaar met jou meedenken! Samen kijken we naar jou behoefte, mogelijkheden en uitdagingen. Want ook ik heb jaren geprobeerd, van error tot error geleefd. Ik kan je verzekeren, door de ontwerper van je eigen leven te worden, til jij jouw leven naar een next level. 

En dat gun ik jou ook! Dus zie ik jou snel?

Dagelijkse sleur. Huisje, boompje, beestje. 9 tot 5 mentaliteit. Patronen doorbreken. Werkplezier. Werkgeluk.

Voor meer informatie over mijn aanbod, klik op mijn aanbod.