De plek om te verbinden met andere

coaches & therapeuten!

Onder het motto ‘niemand kan iedereen helpen, iedereen kan wel iemand helpen’, is dit event ontstaan. Als betrokken vitaliteitscoach sta ik voor duurzame resultaten, authenticiteit, verbinden en krachten bundelen. 

Het netwerkevent is speciaal voor coaches en therapeuten staat in het teken van verbinden en krachten bundelen.

LET OP: het event is niet toegankelijk voor businesscoaches en andere ondernemers als va’s/ webdesigners etc. 

Dit is wat de coaches zeggen na het event!

@Stéphanie / “Ik vond het een heel fijn netwerkmoment. Andere coaches leren kennen als persoon en hun expertise. We lopen vaak tegen dezelfde dingen aan maar als je er alleen mee zit denk je dat je de enige bent die dit voelt of opmerkt. Door dit moment heb ik ervaren dat ook andere coaches die duurzaam willen werken tegen dezelfde dingen aanlopen. Dit geeft moed om verder te gaan en weer nieuwe inspiratie en energie. Ik kom zeker vaker!”

@Emma / “Ontzettend leuk om met gelijkgestemden in een online omgeving samen te komen. Super Powerful om je netwerk uit te breiden en te sparren over verschillende dingen in je business, maar ook in je privé. Het event was goed in elkaar gestoken met een combinatie tussen 1-op-1 en groepsinteractie. Zeker een aanrader!”

Spelregels

Om het event waardevol, krachtig en leuk te houden zijn er een aantal spelregels!

– Ongevraagd coachen is niet toegestaan, ook al zit het in ons bloed.

– Het event is niet bedoeld om sales te doen. Natuurlijk mag het vanuit natuurlijke verbinding ontstaan. 

– Door en voor coaches, samen maken we er een inspirerende en energieke ochtend van!

– We respecteren elkaar als mens en ondernemer!

– Wij zijn geen concurrenten van elkaar, maar collega’s samen hebben we een gezamenlijk doel!

Of schrijf je in voor de wachtlijst!

Kim hier, het gezicht achter leefjeeigenplan.nl

Jaren zag ik het om mij heen gebeuren, sommigen jonger dan anderen, ze overleden te jong. Het leerde mij op jonge leeftijd een belangrijke les namelijk; LEEF NU, het leven geeft geen garanties.

Na mijn studietijd en jaren andermans leven geleefd te hebben, besloot ik het roer om te gooien. Ik pakte mijn backpack in 2019 in voor een wereldreis, ik wilde namelijk de verantwoordelijkheid van mijn geluk in eigen handen nemen.

Nu in 2024 kan ik zeggen, dat ik als een echte levensgenieter door het leven ga, ik woon al drie jaar in Azië en heb in 2022 mijn Engelse vriend leren kennen. Wel gaan wij in 2024 terug richting Europa voor een nieuw hoofdstuk, met eindbestemming onbekend. 

Mijn passie voor coachen en volluit leven is groot, alleen nu volledig online! Niet alleen zit mijn backpack gevuld met reiservaringen, maar ook met 8 jaar sportstudies, al mijn coach ervaring in de sportwereld en mijn diploma mental coach & life design.

“Leef, want als het leven geen enkele garanties geeft, kan je niet langer een afwachtende houding aannemen!”

leefjeeigenplan.nl